Quinti Slice Corona afscherm panelen

€948,00 Excl. btw
€1.147,08 Incl. btw
Artikelnummer: QXSLIPAN1
Levertijd: 2 weken

Quinti Slice afscherm panelen

SLICE corona afscherm panelen van Quinti is een systeem met variabele hoeken. Een gelakt metalen buisprofiel met een gestoffeerd paneel. Het paneel is voorzien van verstelbare pootjes, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en te reinigen is. De panelen kunnen oneindig met elkaar verbonden worden en je kunt er verschillende creatieve opstellingen mee creëren.

De Slice panelen zijn ontworpen voor universeel gebruik. De gemakkelijke constructie en creatieve mogelijkheden zijn ideaal voor ruimtes in de gezondheidszorg, maar ook voor horeca, openbare ruimtes en kantoortoepassingen. Het metalen profiel met variabele hoek maakt het mogelijk om opstellingen te realiseren met verschillende afmetingen en vormen. Slice is gemaakt van een metalen buisvormig profiel Ø 32 mm. in wit, zwart of goud. De eenvoud van de constructie en de beschikbare stoffen stellen je in staat originele kleurencombinaties te creëren.

Nieuw in de collectie is Camira Vita, een leerdoek speciaal ontworpen voor gezondheidszorg, horeca, openbare ruimtes en kantoren. Vita is antibacterieel, vlam vertragend en makkelijk afwasbaar. Vita bevat geen weekmakers of zware metalen, maar blijft zacht, rekbaar en buigzaam.

De Slice lijn is leverbaar in zeer veel kleuren en stofferingen. Wij hebben er voor gekozen slechts een beperkt aanbod op de site te zetten. Uiteraard leveren wij alle mogelijke modellen en stoffen.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende offerte op: 088 - 638 23 57.

Breedte: 230 cm
Diepte: 140 cm
Hoogte: 130 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht: 235 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen