Qeeboo Rabbit konijnen stoel

€99,00 Excl. btw
€119,79 Incl. btw
Artikelnummer: QE-90001XX
Levertijd: 1 - 3 werkdagen

Qeeboo Rabbit stoel

Een konijn in pasteltinten, die hopt van de eetkamer, de woonkamer en in de slaapkamer van uw kind. Of hij zit gezellig in de lobby van uw hotel of ontvangstruimte van uw bedrijf.

Wat is er speciaal aan? Het is leuk, het wekt onze creativiteit en neemt ons mee naar een denkbeeldig land; Deze stoel is comfortabel en veelzijdig (je kunt je rug ertegen rusten of met je armen op zijn oren hangen). Dus, het is veel meer dan een gewone stoel, hij laat onze fantasie de vrije loop en we kunnen weer kind zijn.

Hoe wordt hij gemaakt? In wit of kleurrijk polyethyleen (er is zelfs een versie afgewerkt in goud), verkrijgbaar in een kind of volwassene versie. Oren uitgegroeid tot de rugleuning.

Ontwerper Stefano Giovannoni staat bekend om zijn functionele ontwerpen, die ook een ironisch tintje hebben. Brand Qeeboo is zijn nieuwste creatie: 25 leuke en functionele stukken, ontworpen in samenwerking met Marcel Wanders, Nika Zupanc, Andrea Branzi, Richard Hutten en Front. We hebben het gekozen omdat ... Op het eerste gezicht, zou je niet denken dat het een stoel is. Maar, je hoeft alleen maar te gaan zitten om te beseffen hoe comfortabel het is, maar ook gewoon leuk om te gebruiken. Laten we eerlijk zijn, we willen allemaal weer terug naar de kindertijd.

De Rabbit is ook geschikt om buiten te gebruiken.

Design: Stefano Giovannoni

Breedte: 26 cm - 39,5 cm
Diepte: 45,5 cm - 68,8 cm
Hoogte: 53 cm - 80 cm
Zithoogte: 30 cm - 44 cm
Gewicht:
Materiaal: polyethyleen
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen