Offecct Gate bank

€4.343,00 Excl. btw
€5.255,03 Incl. btw
Levertijd: 6 weken

Offecct Gate sofa

Stel je een bank om een paar minuten op door te brengen in afwachting van een vriend, de voorbereiding voor een vergadering of klaar voor een vlucht op het vliegveld. Een pit-stop onderweg, om elektrische apparaten en vermoeide voeten op te laden. Deze bank is de Gate design bank van Offecct, een nieuw, innovatief meubel concept.

"Gate” is een bank met rigoureuze proporties voor mensen om te zitten en te wachten. We hebben in groot detail gewerkt vanuit technisch als vanuit een emotioneel aspect. Dit is een bank voor de openbare ruimte, waar men rug aan rug kan zitten met een vreemdeling zonder invasie op iemands persoonlijke ruimte.

De Gate is er in meer uitvoeringen dan hier op de site getoond. Modulair om er één aaneensluitend beeld van te maken. Bij bestelling wordt met links bedoeld: van voren gezien zit de leuning links. Standaard wordt de Gate geleverd met een zilverkleurig gelakt frame uitgevoerd. Andere kleuren frame zijn als optie leverbaar.

De Gate design bank is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook een lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de meer dan 200 mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: CLAESSON KOIVISTO RUNE

Breedte: 240 cm
Diepte: 149 cm
Hoogte: 72 cm
Zithoogte: 42 cm
Gewicht: 102 kg
Materiaal: Metaal, bekleding 90% wol / 10% polyamide
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen