Offecct Ezy design sofa

€3.336,00 Excl. btw
€4.036,56 Incl. btw
Artikelnummer: 730130
Levertijd: 6 weken

Offecct Ezy bank

In 2014 lanceerde Christophe Pillet en Offecct de comfortabele en tijdloze Ezy collectie, die bestaat uit een bank, een luie stoel, een barkruk en een reeks tafels. Hoewel oorspronkelijk ontworpen voor het beroemde Pullman Paris Eiffel Tour Hotel, biedt de nieuwe toevoegingen aan de collectie meer manieren om te genieten van het comfort of het nu in een vergadering, in een bar, thuis of op kantoor is.

"In plaats van iets vreemds te maken, zichtbaar en luid, wilde ik iets heel normaal, eenvoudig en elegants maken. Het doel van de Ezy collectie was een super functioneel, normale en duurzame ontwerp maken ", zegt Christophe Pillet over de oorsprong van de Ezy collectie.

De Ezy bank heeft een rits aan de achterzijde zodat de bekleding op eenvoudige wijze kan worden gewisseld en bijvoorbeeld gereinigd.

De Ezy design bank is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook een lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de meer dan 200 mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: CHRISTOPHE PILLET | 2014

Breedte: 180 cm
Diepte: 62 cm
Hoogte: 72 cm
Zithoogte: 45 cm
Gewicht:
Materiaal: Metaal, bekleding 90% wol / 10% polyamide
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen