Noti Hussar akoestische stoel 130 of 170 cm hoog

€1.337,00 Excl. btw
€1.617,77 Incl. btw
Artikelnummer: HU/1/M
Levertijd: 5 weken

Noti Hussar akoestische fauteuil

De Hussar middelhoge akoestische stoel van Noti is ontworpen om aan de eisen van de chaotische, mobiele wereld van vandaag te voldoen, met de nadruk op het bieden van troost voor mensen die hunkeren naar intimiteit om te kunnen praten, werken of ontspannen in een openbare ruimte. De Hussar lijn is een lijn van zetels die de mogelijkheid heeft tot drie rugleuning hoogtes: 90 cm, 130 cm en 170 cm. De verschillende hoogtes maakt het mogelijk om comfortabel te combineren in grote en middelgrote ruimtes zoals hotels, kantoren, luchthavens. The Hussar collectie omvat: een bank, een fauteuil en een poef. 

De stoel kan in één kleur worden bekleed, of in twee kleuren worden bekleed, zodat de binnen kant en de buitenkant een andere kleur hebben.

De Noti Hussar akoestische stoel is verkrijgbaar in zeer veel stoffen en kleuren. Ook lederen bekleding behoort tot de standaard mogelijkheden. Wij hebben slechts een beperkte selectie van de honderden mogelijkheden qua bekleding op de site gezet. Uiteraard leveren wij wel alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of advies op 088 - 638 23 57, of laat hier uw gegevens achter.

Design: Dorota Koziara | 2012

Breedte: 82 cm - 87 cm
Diepte: 60 cm - 63 cm
Hoogte: 130 cm - 170 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht:
Materiaal: Polyurethaan schuimstof, wolviltstof bekleding, stalen buis
Aanvullende informatie: Akoestische geluidsabsorberende werking.
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen