Narbutas One elektrisch in hoogte instelbaar zit-sta bureau

€999,00 Excl. btw
€1.208,79 Incl. btw
Artikelnummer: DHA14B
Levertijd: 4 weken

Narbutas One hoogte instelbaar zit-sta bureau

Universele zit-sta systeemoplossingen zijn ontworpen voor een moderne werkomgeving die perfect is afgestemd op de individuele behoeften van de gebruiker. ONE zit-sta bureaus zijn ideaal voor elke kantoorruimte dankzij hun ontwerp en de geweldige prijs-kwaliteitverhouding die ze bieden. Het elektrisch verstelbare bureau is een onmisbaar hulpmiddel bij het handhaven van de productiviteit en het welzijn van werknemers in de steeds veranderende werkomgeving.

We werken op kantoor en besteden onze tijd meer zittend dan ooit tevoren. Daarom moeten we serieus nadenken over ons welzijn op de werkplek en de factoren die daarop van invloed zijn. Onze lichamen zijn niet ontworpen om lange tijd in dezelfde positie te blijven, daarom moeten we ons bewegen en actief zijn. De hele dag een paar uur opstaan zal een positieve invloed hebben op onze gezondheid en werkefficiëntie. Dit bureau is ideaal om te zit- sta werken.

De Narbutas One elektrisch instelbare bureaus van Narbutas maken het mogelijk om eenvoudig van positie te veranderen van zitten naar staan. Regelmatig veranderen van uw lichaamspositie verbetert het welzijn en de concentratie. Dit bureausysteem is goed aangepast voor individueel werk en samenwerking.

Deze elektrische zit-sta bureaus zijn er in 2 maten: 140x80 cm en 160x80 cm. De werkhoogte van de individueel af te stellen werkplekken is van 70 tot 118 cm. Optioneel is het elektrische instelbare design bureau-eiland uit te breiden met kabelmanagement voorzieningen en privacy-schermen. Bel voor de privacy-schermen, omdat er zo veel mogelijkheden zijn dat deze niet op de site staan.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de One lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Over het merk: Narbutas is gespecialiseerd in kantoormeubilair en bestaat al meer dan 25 jaar. Meubelproductie en kantoorwerkinrichtingen waren eerst een "onbekend terrein" voor de oprichter. Maar hij begreep echter één ding: klanten hadden hoge kwaliteit kantoormeubelen nodig voor een scherpe prijs, Dit werd een belangrijkste drijfveer voor het bedrijf.

Narbutas produceert moderne, eenvoudige, hoogwaardige en duurzame kantoormeubels en biedt de mogelijkheid om niet alleen veelvoorkomende, maar ook originele meubels te kiezen die voldoen aan de individuele behoeften van klanten. Meer dan 25 jaar ervaring in de productie van kantoormeubilair en samenwerking met Europese ontwerpers zijn de factoren die de kwaliteit en exclusiviteit van hun kantoormeubilair waarborgen.

Breedte: 140 cm - 160 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 70 cm - 118 cm
Gewicht:
Materiaal: Essenhouten poten; 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie: Modulair uitbreidbaar
Garantie: 3 jaar op elektrische delen, rest 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen