Narbutas Air Executive design vergadertafel

€1.999,00 Excl. btw
€2.418,79 Incl. btw
Artikelnummer: CIM221
Levertijd: 4 weken

Narbutas Air Executive vergadertafel

Een uitzonderlijk kenmerk van de AIR Executive vergadertafels zijn de dunne metalen poten die een gevoel van lichtheid uitstralen en tegelijkertijd hun duurzaamheid en stabiliteit garanderen. Minimalistische AIR-ontwerpen, doordachte oplossingen, combinaties van verschillende structuren en kleuren - dit alles biedt meer creatieve vrijheid voor architecten die kantoorruimtes ontwerpen. Het blad is leverbaar in Eiken, Essen, Esdoorn of Walnoot fineer. Standaard is een kabeldoorvoer in het midden van de tafel aanwezig. Optioneel uit te breiden met elektrificatie. De tafel heeft een afmeting van 220 x 130 x 78 cm (lxbxh). Het blad van de meeting tafel is 12 cm. In het blad zijn aan de korte kanten open ruimtes aanwezig. Verder is centraal in het blad een ingebouwd stopcontact aanwezig met drie aansluitingen van 230V. Deze wordt afgesloten met een soft-close deksel van hetzelfde fineer als de rest van het tafelblad. De stalen tafelpoten zijn zo ontworpen dat alle kabelbedrading wordt verborgen en u alle onnodige zaken uit uw hoofdwerkruimte kunt houden. In het directietafelblad is ruimte voor brochures, papieren, potloden. Draden en internetkabels zijn verborgen zoals in directietafels. Een klein stukje "land" - ruimte in het bureaublad - kan worden gebruikt voor het bewaren van mineraalwater of papieren om de tafel schoon en opgeruimd te houden.

AIR-vergadertafels hebben een rechthoekig tafelblad ideaal voor acht personen.

De Air-kantoormeubelen van Narbutas omvatten niet alleen vergadertafels, maar ook verschillende kasten, moderne bureaus, ladeblokken en ontvangstmeubel oplossingen die ideaal zijn voor iedereen die werkruimtes willen inrichten voor individueel- samenwerkend of voor ontspanning en willen genieten van een coherente en gebruiksvriendelijke kantoorruimte.

Klik HIER voor alle mogelijkheden in de Air Executive lijn.

Bel ons voor meer info of het maken van een afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Gediminas Juška

Over het merk: Narbutas is een internationaal bedrijf dat zijn wortels heeft in Litouwen, met zijn administratie in Vilnius en zijn fabriek in Ukmerge. Onze gevarieerde werkruimte oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van de moderne werknemer en in hoge mate aanpasbaar. Wij waarderen onze klanten en bieden elk van hen een individuele aanpak. Wij hebben een professioneel netwerk van dealers ontwikkeld, waaronder meer dan 750 betrouwbare internationale vertegenwoordigers van onze producten.

Breedte: 220 cm
Diepte: 130 cm
Hoogte: 78 cm
Gewicht: kg
Materiaal: 25 mm dik melamine blad
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen