Meco Tris bureau met dressoir (gesloten poot)

€1.498,00 Excl. btw
€1.812,58 Incl. btw
Artikelnummer: ET1808MMD / ET1808MMS
Levertijd: 5 weken

Meco Tris bureau met dressoir (gesloten poot)

De Tris serie van Meco is van prachtig Italiaans design. De Meco Tris serie heeft facet poten die er in twee uitvoeringen zijn. Het bureau op deze pagina heeft een onderstel met vierkante gesloten poten. Het blad is 18 mm dik en vervaardigd van kwaliteits spaanplaat, afgewerkt met een hoogwaardige melamine laag en leverbaar in 10 kleuren. Het blad heeft een lengte van 180 cm maar door het aanbouw dressoir heeft het gehele bureau een lengte van 195 cm. Tevens zijn de Meco Tris bureaus er met een glazen blad.

Standaard heeft het dressoir een open plek in het midden. Optioneel kan daar een kastje met een deurtje in worden geplaatst, of een lade met deur. Deze staan bij de opties opgenomen.

Bel ons voor de verschillende mogelijkheden. De hoogte van het bureau is 74 cm en het bureau is 80 cm diep. De poten zijn voorzien van stelpoten, zodat het bureau altijd stevig staat, zonder te wiebelen. In de Tris lijn van Meco zijn ook bureau-eilanden en vergadertafels beschikbaar. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde producten of open de bijgevoegde Meco Tris brochure.

Bel voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak 088 - 638 23 57.

Of klik hier om een scherpe offerte aan te vragen.

Design: R. & S. Meco

Folder:

Breedte: 195 cm
Diepte: 155 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht: 134 kg
Materiaal: Metaal, spaanplaat met 18 mm melamine laag
Aanvullende informatie:
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen