MDD Zen compacte design receptiebalie met LED verlichting

€2.024,00 Excl. btw
€2.449,04 Incl. btw
Artikelnummer: LZE10
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Zen compacte ontvangstbalie

De MDD Zen receptiebalie is een compacte balie gemaakt van drie rechthoekige blokken in HPL. De MDD Zen ontvangstbalie is zeer geschikt voor gebruik in kleine lobby's, showrooms, in restaurants of op een beursstand. De Zen receptiebalie is optioneel uit te breiden met een ruime lade als afsluitbare opbergruimte. De breedte van deze balie is 113,5 cm en de balie is 68 cm diep. De hoogte van de balie is 120 cm. Tevens is de balie uit te rusten met wielen.

Door de LED verlichting ontstaan verbazingwekkend schaduweffecten aan de voorzijde van deze design receptiebalie. Met zijn compacte afmetingen past de Zen receptiebalie in een grote verscheidenheid van interieurs en combineert diverse functies. Zelfs genoeg ruimte voor een comfortabele werkplek. De toepassingen van de Zen mobiele ontvangstbalie zijn bijna oneindig.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Kijk voor alle receptiebalie mogelijkheden van MDD in de folder hieronder.

Of bel ons voor advies of voor een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: MDD

Folder:
 

Breedte: 114 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 120 cm
Gewicht: 100 kg
Materiaal: MFC melamine (12mm), LED licht, HPL front
Aanvullende informatie: Optioneel uit te breiden met een afsluitbare lade.
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen