MDD YAN-Z modulair bureaueiland

€765,00 Excl. btw
€925,65 Incl. btw
Artikelnummer: ZBN16
Levertijd: 15 werkdagen

MDD YAN-Z modulaire bureaueiland

Het YAN-Z modulaire bureaueiland heeft strakke lijnen gecombineerd met hoog gebruiksgemak. Leverbaar met 12 kleuren blad en 3 kleuren frame. Het YAN-Z bureau 2 personen is eenvoudig uit te breiden met telkens 2 werkplekken, om een 4 persoons bureau of 6 persoons bureau, tot een bureaueiland van wel 10 werkplekken! Het YAN-Z bureau is ook leverbaar als enkel bureau. Voor een verdere optimalisering van uw werkplek kan dit bureau optioneel worden voorzien van verschillende soorten kabelmanagement systemen en scheidingspanelen. Optioneel zijn er verschillende aanbouw mogelijkheden en akoestische schermen mogelijk. Deze garanderen veiligheid en privacy

Standaard worden de bureaueilanden geleverd met twee vierkante uitsparingen tussen de bladen om de bekabeling door te voeren. Optioneel zijn aluminium kabeldoorvoeren of media boxen leverbaar. Als u hiervoor kiest vervallen de vierkante gaten en sluiten de bureaus netjes aan.

Kijk voor de complete YAN bureau lijn van MDD in de folder hieronder, of bel voor informatie of een afspraak: 088 - 638 23 57.

Folder:
 

Breedte: 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 75 cm
Gewicht: 100 kg - 108 kg
Materiaal: 28 mm melamineplaat, gepoedercoat staal
Aanvullende informatie: Uitschuifbare bureaubladen
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen