MDD YAN-T modulaire callcenter opstelling

€3.516,00 Excl. btw
€4.254,36 Incl. btw
Artikelnummer: 3xBRN02 + 4xZUS50 + 3xZPS812
Levertijd: 15 werkdagen

MDD YAN-T callcenter opstelling

MDD YAN-T modulaire callcenter opstellingen zijn de ultieme oplossing voor bedrijven waar in teamverband wordt gewerkt met een positieve efficient interactie. De YAN-T bureaus van MDD zijn zo ontwikkeld dat nieuwe ideeën eenvoudig kunnen worden uitgewisseld. De akoestische scheidingspanelen, in talloze stoffen en kleuren, maken het mogelijk om de werkplekken te verdelen en gewenste veiligheid en privacy te creëren, maar nog wel steeds de mogelijkheid bieden om effectief met elkaar te kunnen blijven communiceren.

Hier bieden wij een callcenter opstelling voor 3 medewerkers. Uiteraard is dit eenvoudig aan te passen naar 2 of juist uit te breiden naar meerdere werkplekken. De breedte van de werkbladen kan variëren, om zo de juiste oplossing voor u te bieden. De werkbladen zijn 120 cm / 140 cm / 160 cm of 180 cm breed. De werkhoogte is in alle gevallen 74 cm. De bladen zijn aan de voorzijde voorzien van een opening om de bekabeling door te kunnen steken.

De getoonde ladeblokken worden als optie aangeboden. Bij bestelling hiervan nemen wij contact op om de exacte kleurstelling van de ladeblokken te bepalen.

Een van de belangrijkste elementen in het plannen van uw ergonomische kantoorruimte is de functionaliteit van uw kantoormeubilair. De YAN bureaus bieden een perfecte oplossing voor het creëren van multifunctionele werkplekken.

Bel ons voor alle mogelijkheden qua formaat, kleur en materiaal op 088 - 638 23 57.

Design: Zbigniew Kostrzewa

Folder:

Breedte: Werkblad: 120 - 140 - 160 - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 74 cm (werkhoogte)
Gewicht:
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie: Eenvoudig uit te breiden
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen