MDD Organic receptiebalie (optioneel met LED lichtkubus)

€1.170,00 Excl. btw
€1.415,70 Incl. btw
Artikelnummer: LOG10G
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Organic modulaire design receptiebalie

Balie kopen? “The art of nature” Het kubistische design van deze design MDD receptiebalie is gevuld met organische vormen. Deze nieuwe receptiebalie is een weerspiegeling van de natuur en geeft uw ontvangstruimte een punt van rust. Deze MDD receptiebalie is ideaal geschikt voor lobby's of op uw beursstand.

Eenvoudige structuur en organische vormen - Organic receptiebalie is gemodelleerd naar patronen die in de natuur te vinden zijn, en springt in het oog met zijn karakteristieke verlichte element. Modern wit impliceert een gevoel van vertrouwen en orde. De receptie kan de steriliteit benadrukken in medische instellingen of de natuurlijke benadering in SPA-centra en schoonheidssalons. RGB-verlichting harmonieert met het interieur en maakt het mogelijk de kleuren aan te passen aan het imago van het merk, terwijl het glazen blad en de aluminium schopplaat nobelheid en elegantie uitstralen.

Tijdens het maken van deze organische MDD ontvangstbalie, is geluisterd en gekeken naar de beste architect: de natuur zelf. De witte kleur van de receptie geeft een duidelijke heldere uitstraling en is te combineren met iedere andere kleur en omgeving. De natuurlijke vormgeving wordt benadrukt door het (optionele) LED verlichtingssysteem. Omdat de Organic modulair is opgebouwd zijn ook tal van andere variaties mogelijk. Standaard wordt de balie geleverd met een kabeldoorvoer.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

In de folder hieronder vindt u alle mogelijkheden van de MDD receptiebalies.

Balie kopen? Bel ons voor info of het maken van een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: MDD
Folder:
Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: vanaf 100 cm
Diepte: 66 cm zonder verlichting; 77 cm met verlichting
Hoogte: 110 cm
Gewicht: kg
Materiaal: E1 spaanplaat met melaminelaag(28mm), geborsteld aluminium, gepoedercoated metaal met plexiglas, Lacobel glas 4mm
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen