MDD Foro receptiebalie met uitbouw links of rechts

€2.280,00 Excl. btw
€2.758,80 Incl. btw
Artikelnummer: LF10
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Foro receptiebalie 210 cm

De unieke, kubistische vorm van de MDD Foro receptiebalie maakt het karakter van uw ontvangstruimte of lobby stijlvol en modern. De elkaar overlappende rechthoeken verkrijgbaar in vier kleurvarianten - wit, groen, bordeaux en oranje - vormen de voorkant van de balie. De glans van de voorste delen contrasteren met de matte ombouw en het werkblad, die een wit of wengé decor heeft. Hoewel de ombouw van de Foro ontvangstbalie niet zeer groot is, geeft deze toch voldoende ruimte om comfortabel aan te werken en voor essentiële apparatuur en papierwerk. De balie is 210 cm breed en uitgerust met kabeldoorvoer in het werkblad.

De receptie is het middelpunt van de hele ontvangstruimte – het is het eerste element dat de aandacht trekt van de klant of een gast die uw bedrijf binnenkomt. Daarom moet het esthetisch vakmanschap, een design passend bij het interieur en het karakter ervan, maar ook functionaliteit bieden waar niet alleen de klanten, maar ook uw medewerkers dol op zullen zijn. De eerste indruk telt! De receptie is de ruimte waar u de relatie aangaat met uw gasten en essentiële klanten van uw bedrijf.

De receptiebalie is vaak het enige meubelstuk in de uitnodigende ruimte, dus het moet de aandacht trekken en uitnodigen tot het eerste contact met de klantenservice. Receptiemeubilair moet beantwoorden aan de behoeften van de gebruikers en moet worden gekozen om te passen bij het uiterlijk en de schaal van de hele organisatie. De receptie kan een van de belangrijkste elementen zijn bij het creëren van het imago van het uw hotel, fitnessclub, de kliniek voor esthetische geneeskunde en vele andere plaatsen.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

In de folder hieronder vindt u alle mogelijkheden van de MDD receptiebalies.

Balie kopen? Of bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57

Design: MDD
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” 

Breedte: 210 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 110 cm
Gewicht: 162,5 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen