MDD Linea modulaire receptiebalie met LED verlichting en tafel

€2.599,00 Excl. btw
€3.144,79 Incl. btw
Artikelnummer: LIN331
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Linea modulaire hoek balie met LED verlichting

De nieuwe design ontvangstbalie Linea van MDD maakt gebruik van eenvoudige strakke lijnen, is simplistisch, maar krachtig genoeg om aan elk interieur een indrukwekkend karakter te geven. De hele rand aan de onderkant van deze Linea receptiebalie is uitgevoerd in roestvrij metaal. De fronten en het bovenblad van de receptiebalie bestaan uit gekleurd glas. 

Door de LED verlichting onder de frontpanelen wordt uw receptiebalie perfect gepresenteerd in iedere ontvangstruimte en lobby. De Linea receptiebalie valt ook op door zijn creatieve design, overtuigende elegantie en wordt benadrukt door zijn ruime werkplek achter de balie. U kunt kiezen voor een rechte balie of een rechte balie met hoekelementen. Verder kunt u ook uitbouwen met een lage aanbouwbalie om bezoekers plaats te laten nemen. De hier getoonde opstelling is een balie met aanbouwtafel. Deze is uit te breiden met extra tussenstukken om ze de door u gewenste lengte te bereiken. Onder aan de pagina staan de opstellingen zonder tafel.

Deze balie wordt standaard zonder extra kosten geleverd op de door u aangegeven plek, inclusief montage en afvoer van alle verpakkingsmaterialen. Het enige wat u zelf hoeft te doen is uw stoel aan te schuiven en aan de slag te gaan. Wel zo handig en comfortabel.

Balie kopen? Bel ons voor alle mogelijke combinaties en opstellingen en prijzen. Tel. 088 - 638 23 57.

Design: MDD
Folder:
Breedte: 164,4 cm - 244,4 cm - 284,4 cm
Diepte: 85 cm
Hoogte: 110,5 cm, werkblad hoogte 74 cm
Gewicht: 198 kg - 241 kg - 265 kg
Materiaal: MFC melamine(12mm), LED licht, glazen front en bovenkant en roestvrij staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen