MDD Impuls modulaire vergadertafel

€1.815,00 Excl. btw
€2.196,15 Incl. btw
Artikelnummer: IM53 + IM55
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Impuls vergadertafel

Met de Impuls lijn stapt u in de wereld van executive desks van MDD. De Impuls vergadertafel is modulair opgebouwd. De modules zijn 140 cm breed en 120 cm lang. De bladen zijn leverbaar in 4 kleuren. Het frame van de Impuls is leverbaar in zwart en wit. Als optie zijn verschillende mediaboxen leverbaar. Wij hebben voor een keuze gemaakt op de site, maar bel gerust voor alle mogelijkheden. Tevens is deze vergadertafel leverbaar als bureau met bijvoorbeeld een glazen blad. Kijk hiervoor bij de gerelateerde producten onder aan de pagina.

In de folder hieronder treft u alle mogelijkheden van de MDD Impuls lijn. Of bel ons voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Design: Malgorzata Graczyk
Folder:

 

 

 

 

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

 

Breedte: 120 cm
Diepte: 280 cm - 420 cm
Hoogte: 76 cm
Gewicht: 48 kg - 70 kg
Materiaal: gepoedercoat staal, melamine
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen