MDD Flow hoogte verstelbaar bureaueiland

€1.870,00 Excl. btw
€2.262,70 Incl. btw
Artikelnummer: FLW14
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Flow hoogte instelbaar bureaueiland

Het Flow bureau van MDD is een innovatief en modern bureaueiland voor 2 personen. Flow voldoet dankzij de eenvoudige vorm en uitstekende functionaliteit aan de eisen van de moderne levensstijl. Het elektrisch in hoogte verstelbare werkblad zorgt voor comfortabel werken, terwijl de ingebouwde technologie het stroomverbruik in de stand-bymodus met de helft vermindert. Het bureau vereist ook minder materialen en energie in de productiefase. Daarom is Flow een ecologisch bureau. Bovendien biedt het de mogelijkheid om de instellingen traditioneel aan te passen, via het bedieningspaneel of met behulp van de applicatie beschikbaar op de Google Play-website (download MDD Desk BT-applicatie). In het laatste geval krijgt de gebruiker, naast standaardfuncties, de mogelijkheid om zijn fysieke activiteit te controleren en een herinnering om zijn positie te veranderen. Hierdoor zijn de Flow dubbel bureaus perfect geschikt om aan te flexwerken.

De bladen zijn leverbaar in 10 kleuren. De midden-console is leverbaar in wit of antraciet. De poten zijn leverbaar in 12 kleuren. De bladen hebben een afmeting van 80 cm diep en een breedte van 140 / 160 / 180 cm. De werkhoogte is instelbaar van 65 cm tot 130 cm.

In de folder hieronder vindt u alle details en mogelijkheden van de Flow bureaus.

Of bel ons voor info of voor een vrijblijvende afspraak voor advies: tel. 088 - 638 23 57

Design: Zbigniew Kostrzewa
Folder:

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 190 cm
Hoogte: 65 cm - 130 cm
Gewicht: 104 kg
Materiaal: E1-spaanplaat met melaminecoating, gepoedercoat staal, acryl
Aanvullende informatie: Hoogte instelling middels zwengel
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen