MDD Ergonomic Master bureau, in hoogte instelbaar

€630,00 Excl. btw
€762,30 Incl. btw
Artikelnummer: BR03R
Levertijd: 15 werkdagen

MDD Ergonomic Master bureau, hoogte instelbaar

Het MDD Ergonomic Master bureau is een functioneel systeem. Wat het systeem uniek maakt is een karakteristiek been gebaseerd op een aluminium voet. Binnen het been is er een makkelijk toegankelijk kabelgoot die de tijd voor het voorbereiden en installeren van bekabeling van elektronische apparaten aanzienlijk verkort. Het systeem biedt een breed scala aan vormen en werkplekelementen, die op een aantal verschillende manieren kunnen worden aangepast. 

Het bureau wordt geleverd met een breedte van 80 cm en lengtes variërend van 140 cm tot 180 cm. De werkhoogte is instelbaar met een interval van 2 cm, waarbij de hoogte kan worden ingesteld tussen de 62 cm en 82 cm Het blad is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Optioneel zijn kabeldoorvoeren te bestellen om de bekabeling van de pc en monitor netjes door het blad te laten verdwijnen. Of een mediabox, waarbij alle aansluitingen recht onder het bureaublad zijn gemonteerd. Ook zijn kabelgoten bij te bestellen om de bekabeling netjes onder het bureau weg te werken. Voor het netjes opbergen van uw desktop computer is er een PC houder beschikbaar die aan de onderkant van het blad wordt gemonteerd.

Klik voor de complete Ergonomic Master bureau lijn en de andere MDD bureau lijnen HIER

Of bel voor informatie of een afspraak: 088 - 638 23 57.

Over het merk: “Wat ons inspireert en motiveert, zijn de familiewaarden. Die waarden vormen de basis van wederzijds vertrouwen en voortdurende verbetering. Daardoor bieden we hoogwaardige oplossingen, slaan we lange procedures over en laten we iedereen focussen op werk dat zinvol en persoonlijk belangrijk is.” Bij MDD geloven we dat een beter arbeidsleven gebaseerd is op vertrouwen. We onderzoeken de behoeften van onze partners op zoek naar de beste en unieke oplossingen. We werken om aan uw verwachtingen te voldoen, of u nu bij ons komt met een ontwerpidee of een verbeterde kantoorruimte nodig heeft. We investeren voortdurend in nieuwe technologieën, waardoor we regelmatig nieuwe producten kunnen introduceren. Wij vervaardigen meer dan 90% van de componenten zelf. Hierdoor zijn wij volledig verantwoordelijk voor de hoge kwaliteit van onze meubelen en de tijdige levering van bestellingen.

Breedte: 140 cm - 160 cm - 180 cm
Diepte: 80 cm
Hoogte: 62 cm - 82 cm
Gewicht: 37 kg - 40 kg - 45 kg
Materiaal: Blad: MFC 28mm, frame: powder painted or polished aluminum
Aanvullende informatie:
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen