Loll Designs Lollygagger kunststof terrasstoel

€825,00 Excl. btw
€998,25 Incl. btw
Artikelnummer: LC-LLT

Loll Designs Lollygagger terrasstoel

De Lollygagger terrasstoel van het Amerikaanse design merk Loll heeft langere poten die ongeveer 10 centimeter zithoogte toevoegen aan onze klassieke Lollygagger Outdoor Lounge Chair. Wanneer je in de stoel gaat zitten, zul je merken dat alle hoeken precies goed aanvoelen, met twee achtervlakken - een lager en een recht op je schouders - die een onverwacht niveau van comfort toevoegen. Beter nog, het heeft een geïntegreerde flesopener verborgen onder de rechterarm. Gemaakt van 100% gerecycled plastic, gemakkelijk schoon te maken en onderhoudsvrij. Als onderdeel van de Lollygagger-collectie wordt jaarlijks 1% van de bruto-omzet van deze stoel gedoneerd aan liefdadigheidsgroepen.

Optioneel zijn bij deze designstoel kussens te bestellen.

Alle producten van Loll zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede melkkannen. In elke kilo van een Loll Lollygagger Chair passen naar schatting 16 gerecyclede melkkannen, wat overeenkomt met ongeveer 400 melkkannen per stoel. Bovendien kan ons gerecyclede materiaal ooit weer veranderen in een ander nuttig product.

Klik HIER voor de folder.

Breedte: 69 cm
Diepte: 75 cm
Hoogte: 85 cm
Zithoogte: 34 cm
Gewicht: 17 kg
Materiaal: Plastic, 100% gerecycled
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 14 stoelen, geschikt voor buiten gebruik, sommige kleuren kunnen wat lichter worden na verloop van tijd door UV stralen van de zon
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen