Loll Designs Lollygagger schommelstoel

€795,00 Excl. btw
€961,95 Incl. btw
Artikelnummer: LC-LLR

Loll Designs Lollygagger schommelstoel

De Lollygagger Outdoor schommelstoel van het Amerikaanse design merk Loll is onze gelijknamige schommelstoel en zet een nieuw paradigma voor de moderne Adirondack-stoel. Jarenlange ervaring met het ontwerpen en produceren van tuinmeubilair ging in deze moderne Adirondack. Wanneer je er in gaat zitten, zul je merken dat alle hoeken precies goed aanvoelen en de twee achterste vlakken zorgen voor een onverwacht niveau van comfort. De Lollygagger heeft een geïntegreerde flesopener verborgen onder de rechterarm voor het geval je dorst krijgt maar niet wilt opstaan. Of je nu met z'n tweeën of alleen bent, met deze schommelstoel in de patio creëer je de perfecte plek om lekker buiten te luieren. Bovendien is hij gemaakt van gerecycled plastic, wat betekent dat hij gemakkelijk schoon te maken is en geen onderhoud nodig heeft. Als onderdeel van de Lollygagger-collectie wordt jaarlijks 1% van de bruto-omzet van deze stoel gedoneerd aan liefdadigheidsgroepen. 

Optioneel zijn bij deze design schommelstoel kussens te bestellen.

Alle producten van Loll zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede melkkannen. In elke kilo van een Loll Adirondack Chair passen naar schatting 16 gerecyclede melkkannen, wat overeenkomt met ongeveer 400 melkkannen per stoel. Bovendien kan ons gerecyclede materiaal ooit weer veranderen in een ander nuttig product.

Klik HIER voor de folder.

Breedte: 69 cm
Diepte: 84 cm
Hoogte: 84 cm
Zithoogte: 34 cm
Gewicht: 20 kg
Materiaal: Plastic, 100% gerecycled
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 14 stoelen, geschikt voor buiten gebruik, sommige kleuren kunnen wat lichter worden na verloop van tijd door UV stralen van de zon
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen