Loll Designs Lollygagger chaise lounge

€1.145,00 Excl. btw
€1.385,45 Incl. btw
Artikelnummer: LC-LC

Loll Designs Lollygagger chaise lounge

Een belangrijk onderdeel van onze Lollygagger-collectie, de Lollygagger Chaise Lounge Chair, is bedoeld voor langdurig ontspannen - zelfs slapen. Het lichte gewicht van deze outdoor zonnestoel maakt het gemakkelijk om rond te draaien met de richting van de zonnestralen. De achterkant past zich aan zes verschillende hoeken aan, dus als u even wilt ontsnappen aan de actie, kan deze patio-lounger uw stemmingswisselingen aanpassen zonder vragen te stellen. Als onderdeel van de Lollygagger-collectie wordt jaarlijks 1% van de bruto-omzet van deze chaise geschonken aan liefdadigheidsgroepen.

Optioneel zijn bij deze designstoel kussens te bestellen.

Alle producten van Loll zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede melkkannen. In elke kilo van een Loll Lollygagger Chair passen naar schatting 16 gerecyclede melkkannen, wat overeenkomt met ongeveer 480 melkkannen per stoel. Bovendien kan ons gerecyclede materiaal ooit weer veranderen in een ander nuttig product.

Klik HIER voor de folder.

Breedte: 66 cm
Diepte: 188 cm
Hoogte: 75 cm
Zithoogte: 27cm
Gewicht: 27 kg
Materiaal: Plastic, 100% gerecycled
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 14 stoelen, geschikt voor buiten gebruik, sommige kleuren kunnen wat lichter worden na verloop van tijd door UV stralen van de zon
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen