Loll Designs Lago terras lounge stoel

€750,00 Excl. btw
€907,50 Incl. btw
Artikelnummer: LG-LAGO

Loll Designs Lago terras lounge stoel

De Lago Patio Lounge Chair van het Amerikaanse design meubel merk Loll is geïnspireerd op stoelen van de Deense meubelontwerper Hans Wegner. Door de overdreven breedte kun je meer aanpassingen doen tijdens het loungen voor langere tijd, en er is ruimte voor twee als je het extra gezellig wilt maken. De steile, schuine zitting en rugleuning van de outdoor-fauteuil helpen een ontspannen maar comfortabele houding aan te nemen, en beide zijn zorgvuldig gebogen voor extra comfort zonder dat een kussen nodig is. Eenvoudige inkepingen in de stoel houden een wijnglas met dunne steel vast wanneer een bijzettafel buiten bereik is. De Lago Patio Lounge Chair wordt in twee delen geleverd, dus montage is zo eenvoudig als maar kan.

Alle producten van Loll zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede melkkannen. In elke kilo van een Loll Lago stoel passen naar schatting 16 gerecyclede melkkannen, wat overeenkomt met ongeveer 400 melkkannen per stoel. Bovendien kan ons gerecyclede materiaal ooit weer veranderen in een ander nuttig product.

Klik HIER voor de folder.

Breedte: 76 cm
Diepte: 65 cm
Hoogte: 71 cm
Zithoogte: 35 cm
Gewicht: 14 kg
Materiaal: Polypropyleen
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 14 stoelen, geschikt voor buiten gebruik, sommige kleuren kunnen wat lichter worden na verloop van tijd door UV stralen van de zon
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen