Loll Designs Cave chair terrasstoel

€995,00 Excl. btw
€1.203,95 Incl. btw
Artikelnummer: RR-CC

Loll Designs Cave chair terrasstoel

Het doornemen van de onberispelijke meubelschetsen van architect Ralph Rapson uit het midden van de vorige eeuw kan mogelijk een van de beste manieren zijn om een koude wintermiddag in Minnesota door te brengen. We vonden zijn Cave Chair-illustratie en dachten meteen dat het een geweldig samenwerkingsstuk zou zijn dat past bij de esthetiek van Loll's moderne tuinmeubilair. Ralph bedacht deze stoel oorspronkelijk in 1943 van multiplex met een kussen, maar werd nooit echt geproduceerd. Deze perfect oversized, futuristische, comfortabele en leuke, moderne Cave Chair maakt deel uit van Loll's Rapson®-collectie en zal urenlang gesprek oproepen - of je er nu in zit of gewoon langs loopt. Vernoemd naar het op aarde uitgegraven Cave House dat Ralph in 1939 met Dave Runnells ontwierp, werd het ook nooit gebouwd.

Alle producten van Loll zijn voor 100% gemaakt van gerecyclede melkkannen. In elke kilo van een Loll Chair passen naar schatting 16 gerecyclede melkkannen, wat overeenkomt met ongeveer 352 melkkannen per stoel. Bovendien kan ons gerecyclede materiaal ooit weer veranderen in een ander nuttig product.

Klik HIER voor de folder.

Breedte: 60 cm
Diepte: 95 cm
Hoogte: 115 cm
Zithoogte: 34 cm
Gewicht: 20 kg
Materiaal: Plastic, 100% gerecycled
Aanvullende informatie: Stapelbaar tot 14 stoelen, geschikt voor buiten gebruik, sommige kleuren kunnen wat lichter worden na verloop van tijd door UV stralen van de zon
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen