Lande Cabinet 45 hoge metalen kast

€945,00 Excl. btw
€1.143,45 Incl. btw
Artikelnummer: Cabinet 45 hoge kast

Lande Cabinet 45 hoge kast

De Cabinet 45 metalen kast van Lande is een hoge metalen design opbergkast. De kast is 174 cm hoog. De kast heeft 3 planken. Alle Cabinet 45 kasten en lockers kunnen in diverse lak-kleuren geleverd worden en alle kasten zijn voorzien van magneetsluiting.

Alles wordt uit de kast gehaald om het vakmanschap en het productieproces te laten zien met de Cabinet 45 kast. Industrieel design. Zichtbare vouwnaden, metaal en laspunten. Een oogstrelende constructie.

Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Wij hebben er hier voor gekozen om slechts een beperkte keuze aan te bieden. Uiteraard leveren wij alle mogelijkheden.

Klik HIER voor de brochure. En klik HIER voor een impressie van alle lak kleuren.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57

Design: Josef Blersch & Dries van Wagenberg | 2014

Over Lande: "We staan bekend om onze flexibiliteit in aanpassingen en uitvoeringen; samen met jou zorgen we voor een perfect eindresultaat. Al jouw wensen op het gebied van projectinrichting vertalen we naar een creatieve, functionele en inspirerende oplossing. We doen er hierbij alles aan om flexibel op jouw vraag in te spelen en zorgen altijd voor een passend antwoord.

We denken altijd oplossingsgericht met je mee en bieden je hierbij de nodige inspiratie. Voor een omgeving waar mensen elkaar opzoeken voor nieuwe ideeën, waar de creativiteit moeiteloos opborrelt, de mouwen worden opgestroopt en ruimte is om tot rust te komen. We werken alleen met hoogwaardige materialen en besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze meubels."

Breedte: 65 cm
Diepte: 45 cm
Hoogte: 174 cm
Gewicht:
Materiaal: Stalen kast in standaard structuur lakkleuren
Aanvullende informatie: Met verstelbare kunststof vloerdoppen.
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen