Klober Moteo Style fauteuil

€1.990,00 Excl. btw
€2.407,90 Incl. btw
Artikelnummer: MOT81
Levertijd: 5 weken

Klöber Moteo Style fauteuil / vergaderstoel

Buitengewone vorm en gezond comfort: de Moteo vergader-draaifauteuils van Klöber bieden een perfecte combinatie. Vloeiende lijnen en tweedimensionale vormen zijn op consequente en heldere wijze in overeenstemming met de ergonomische behoefte aan de optimale ondersteuning van een eigentijdse vergadercultuur. Moteo zorgt voor mobiliteit en dynamiek tijdens het rondetafelgesprek. Na afloop wordt de oorspronkelijke tafelschikking weer snel hersteld met behulp van het terughaalmechanisme.

  • Rugschaal met afwerking in hoogglans-spiegellak in zwart of wit
  • Kantelbare leuningfunctie voor dynamisch zitten
  • Onderscheiden met een designprijs o.a. RedDot winnaar

Het spel van verschillende materialen onderstreept het buitengewone design van Moteo Style. De rugschaal is gecoat met duurzame hoogglans-spiegellak, naar keuze zwart of wit. Hij biedt vele combinatiemogelijkheden met de doorlopende armleuningen in mat of glanzend zwart, zilver of gepolijst aluminium met leren bekleding.

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Breedte: 70 cm
Diepte: 68 cm
Hoogte: 104 cm - 118 cm
Zithoogte: 40 cm - 54 cm
Gewicht: 18 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen