Klober Moteo Perfect ergonomische bureaustoel

€1.518,00 Excl. btw
€1.836,78 Incl. btw
Artikelnummer: MOT77 + 3550
Levertijd: 5 weken

Klöber Moteo Perfect bureaustoel

Op kantoor, in het managementbureau of tijdens de vergadering ondersteunt de Moteo ergonomische bureaustoel van Klöber de gezonde, beweeglijke manier van zitten op een vanzelfsprekende manier. Zijn meervoudig bekroonde design combineert intelligente innovatie en functionaliteit. Hetzij met comfortzitting voor een lekker en merkbaar comfortabel inzitgevoel, hetzij met celligence®-systeem voor een subtiel aangestuurde, driedimensionale beweging: het lichaam voelt altijd het verschil. Helemaal vanzelf en met een hoge en consistente feelgood-factor.

 • Zijdemat gecoate rugschaal in zwart of zilver
 • Comfortzitting voor een merkbaar beter inzitgevoel
 • celligence®-systeem voor een subtiel aangestuurde, driedimensionale beweging

Verder biedt deze exclusieve bureaustoel de volgende functionaliteit:

 • Procomfort-synchroon-mechaniek
 • Verhouding zit-/leuningneiging 1:3,5
 • Openingshoek van de rugleuning 28°
 • Bekkenkamsteun gedurende het gehele bewegingsverloop

Lichaamsgewichtsinstelling:

 • 50-125 kg
 • Gepatenteerde snelverstelling in 11 standen
 • Maximaal 120° draaien, dus eenvoudig in één handbeweging
 • Synchroonblokkering in 4 standen individueel instelbaar

Omdat de collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Klik HIER voor de folder.

Klöber verstaat onder design de verbinding van ergonomie en emotie. Met een consequente vormgeving en hightech-materiaal vindt ontwerper Jörg Bernauer voor Klöber Moteo een nieuwe harmonie van ergonomie en emotie. Met Moteo gaat bekroond design samen met intelligente techniek. De red dot design award is een van de internationaal belangrijkste designprijzen – Klöber heeft hem gewonnen in 2010 met Moteo. De uiterst begeerde trofee wordt toegekend aan producten die voldoen aan strenge criteria op het gebied van innovatie, functionaliteit, formele kwaliteit, ergonomie en gebruiksgemak, en die daarnaast een uitzonderlijke designkwaliteit laten zien. Moteo is bovendien onderscheiden met de Good Design Award 2011 en is genomineerd voor de designprijs van de Bondsrepubliek Duitsland 2011.

Bel ons voor alle mogelijkheden of een vrijblijvende afspraak op: 088 - 638 23 57.

Design: Jörg Bernauer

Over het merk: Klöber gelooft in zichzelf. In de intelligentie van zijn medewerkers, de kwaliteit van zijn producten en de vooruitstrevendheid van alle afdelingen. Dat geeft ons de moed om onconventionele oplossingen aan te bieden en nooit eerder gemaakte producten op de markt te brengen – en daarmee grenzen binnen de kantoormeubelbranche te verleggen.

Open-minded people don‘t care to be right, they care to understand.
Klöber kijkt aandachtiger en luistert beter. Deze open houding ten opzichte van de eigen omgeving leidt ook tot een kennisvoorsprong – en daarmee tot slimme producten en oplossingen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van klanten.

Breedte: 68 cm
Diepte: 70 cm
Hoogte: 118 cm - 129 cm
Zithoogte: 40 cm - 51 cm
Gewicht: 27 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen