Functionals Monolite ovale vergadertafel

€3.346,00 Excl. btw
€4.048,66 Incl. btw
Levertijd: 10 weken

Functionals Monolite ovale vergadertafel

Voor het ontwerp van de Monolite tafelserie liet Boris Berlin zich inspireren door monolieten, grote plaatachtige sculpturen gevormd uit één stuk steen. De Monolite tafels zijn net zo puur in vorm en hebben een zelfdragend tafelblad – er is dus geen ondersteunend frame nodig. De matte coating in één kleur versterkt het monolithische karakter. Monolite is verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. Met zoveel opties is er een Monolite voor elke vergaderruimte, kantoor of eetkamer.

Zoals het tweede gedeelte van de naam doet vermoeden, is Monolite opmerkelijk lichtgewicht. Toch is de tafel, net als monolieten, buitengewoon sterk en stevig. Het zelfdragende blad kan met gemak veel gewicht aan, zelfs in het midden. En dankzij de verborgen verstelbare voeten staan de vier poten van aluminium stevig op de grond. De poten steken iets onder de tafel uit. Deze houding zorgt voor stabiliteit. Wij mensen nemen een soortgelijke houding aan als we in een trein, op een surfplank of het dek van een schip staan. Het houdt ons in balans.

Kies voor een ovaal, rond, driehoekig of rechthoekig tafelblad in verschillende kleuren HPL. Het blad is ook uitvoerbaar in Fenix. Een extreem mat, fluweelzacht en krasvrij materiaal met zelf herstellend vermogen. Verder is Monolite verkrijgbaar in veel verschillende lengtes en twee hoogtes (74 cm en 110 cm). Met zoveel opties is er een Monolite voor elke vergaderruimte, kantoor of eetkamer. Hier bieden we de rechthoekige tafel aan met een werkhoogte van 74 cm.

Deze tafel is ook leverbaar in een rechthoekige vorm. Kijk hiervoor onder aan de pagina bij de gerelateerde artikelen.

Niet alle modellen staan op de site, uiteraard leveren wij die wel.

Of bel ons voor info of een vrijblijvende afspraak: tel. 088 - 638 23 57.

Klik HIER voor de specificaties van deze tafel.

Design: Boris Berlin | 2023

Over de ontwerper: Boris Berlin is een van de meest succesvolle ontwerpers werkzaam in Kopenhagen en medeoprichter van Boris Berlin Design, Komplot Design en Iskos-Berlin Design. Hij werkt voor klanten over de hele wereld: van Denemarken tot Zweden en van de VS tot Japan. 

Breedte: Van 270 cm tot 610 cm
Diepte: 103 cm - 125 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Samengesteld blad, aluminium, Fenix ​​of Pfleiderer
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen