Flos AIM Sospensione hanglamp LED (stekker + switch)

€539,00 Excl. btw
€652,19 Incl. btw
Artikelnummer: F00920

Flos Aim LED hanglamp (stekker/switch)

De Flos Aim Sospensione hanglamp met stekker en on/off switch heeft een 9 meter lange snoer. Normaal gesproken proberen lampen hun kabelverbindingen zo goed mogelijk te verstoppen. Helemaal niet zo bij de Flos Aim Sospensione hanglamp: hier worden de kabels een centraal designelement. De lampen van het Italiaanse design label Flos bestaan eigenlijk alleen maar uit een lampkop en kabelverbindingen voor de ophanging. De kabels kunnen via meegeleverde plafondlusjes (1 per lamp) geheel naar believen worden opgehangen, zodat de Aim Sospensione net als een liaan door de kamer slingert.

De Flos Aim Sospensione hanglampen staan voor energie-efficiëntie gecombineerd met hoge kwaliteit. Deze designlampen worden inclusief een extreem energieefficiënte LED geleverd, die maar 16W nodig heeft om met 1250 lumen de lichtprestatie van een 100W gloeilamp te bereiken. Daarbij schittert de spaarzame lamp met een gezellige lichtkleur van warm witte 2700K. De Flos hanglamp is verkrijgbaar in de afwerkingen zwart, wit en gepolijst aluminium. 

Hoogwaardige materialen garanderen een langjarig gebruik van Flos Aim Sospensione hanglampen. Zo bestaat de lamp-body uit gedraaid, met vloeiend lak gecoat aluminium. De diffuser wordt vervaardigd van optisch polycarbonaat. De binnenreflector bestaat uit ABS, een stevige kunststof.

Design: R. & E. Bouroullec | 2013

Breedte: 24,3 cm
Diepte: 24,3 cm
Hoogte: 21,1 cm
Gewicht: 3,2 kg
Materiaal: ABS, aluminum, polycarbonaat, 20W LED (komt overeen met 100W gloeilamp), lichtkleur 2.700 Kelvin, 1250 lumen
Aanvullende informatie: Snoerlengte 9 meter met stekker en on/off schakelaar, standaard geleverd met 1 plafondbevestiging
Garantie: 1 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen