Erik Jørgensen Asko lounge stoel

€1.859,00 Excl. btw
€2.249,39 Incl. btw
Artikelnummer: EJ 110
Levertijd: 6 - 8 weken

Erik Jørgensen Asko stoel

De Asko lounge stoel is een eigentijdse herinterpretatie van een emblematisch merk waar kwaliteitsvol vakmanschap moderniteit ontmoet. De stoel heeft prachtige afgeronde vormen en tegelijkertijd een gedurfde rand die een nieuwe kant van Erik Jørgensen Møbelfabrik laat zien.

De ontwerpen van Patrick Norguet zijn een synthese van Franse elegantie en Scandinavisch minimalisme. Het idee van Patrick Norguet was vanaf het begin duidelijk: het ontwerp van de nieuwe stoel moet genereus zijn met afgeronde vormen die de enorme kennis van Erik Jørgensen op het gebied van stoffering onderscheiden.

De naam voor de stoel kwam van Patrick Norguet's liefde voor het kleine Deense eiland Askø, wat voor hem de perfecte verbinding was tussen de Deense geschiedenis en design. Het klonk ook geweldig in het Frans, daarom is het op de Franse manier gespeld: ASKO.

Klik HIER voor meer informatie.

Omdat deze collectie zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke stoffering op de site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle soorten stoffering leveren.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Patrick Norguet | 2017

Breedte: 90 cm
Diepte: 76 cm
Hoogte: 78 cm
Zithoogte: 40 cm
Gewicht: 29 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen