Northern Lighting

Waar hedendaagse artefacten nieuwe vrienden vinden, en bekroonde klassiekers zijn vernieuwd met state-of-the-art materialen. Waar alle lampen leuk zijn om te gebruiken, en de kloof tussen alledaagse functionaliteit en idealen van luxe en stijl verdwijnd.

Zoek niet verder dan Northern Lighting: een onstuimige hotspot van de creatieve cool. Design hanglampen, design staande lampen, design wandlampen, design tafellampen, design bureaulampen, kandelaars en waxinelichtjes, elk product dat we maken verhoogt de kwaliteit van het omgevingslicht. Wij creëren zachte verlichting, dat de omgeving rustgevend en ontspannend doet lijken, gebruik makend van diffuse gloed om warme tinten te creëren.

Producten van Northern Lighting worden gemaakt in samenwerking met ontwerpers, smaakmakers en vernieuwers in de hele wereld. Opgericht in Oslo in 2005, zijn onze ontwerpen leidend door Scandinavische eenvoud en het steeds veranderende karakter van het Scandinavische licht. Northern Lighting-producten verlichten interieurs over de hele wereld, onze toewijding aan kwaliteit, duurzaamheid en design excellence reist met hen mee.