Meco

Meco is opgericht in 1980 en heeft haar ervaring op het gebied van kantoormeubilair en de productie van metalen opslagsystemen in de volgende jaren verbeterd. Begin 2017 werd het overgenomen door Mobilferro, wat resulteerde in verbeterde kwaliteitsnormen dankzij toegenomen investeringen in technologie, productie en organisatie. Deskundige Italiaanse ontwerpers bieden innovatieve, praktische, op maat gemaakte oplossingen die altijd een stap voor zijn op de steeds evoluerende manier van werken.

Organiseren, onderverdelen, scheiden. Verwelkomen, samenbrengen, communiceren. Dit zijn slechts enkele aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het ontwerpen van een kantoor- of schoolomgeving. Dankzij de principes van vrijheid en openheid die bij elk project passen, zorgt een uitstekende flexibiliteit ervoor dat ruimtes opnieuw worden bedacht en opnieuw geconfigureerd, waardoor verbeteringen in de prestaties en in het gehele productieproces mogelijk worden.

Meco maakt niet alleen top design bureau's, maar ook prachtige design vergadertafels, of vergadertafels om aan te staan en zo snel en effectief te vergaderen.

Omdat de Meco collectie zo uitgebreid is hebben wij er voor gekozen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. 
Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.