De Padova

Geen producten gevonden...

Fernando en Maddalena De Padova beginnen hun zakelijke activiteiten on de vijftiger jaren door het importeren van Scandinavische meubels en objecten, die zij verkocht in de winkel aan de Via Montenapoleone in Milaan. Dit markeert het debuut van ontwerpen uit Noord-Europa in Italië: een revolutie die een permanent effect hebben op onze manier van leven heeft gehad.

Na de dood van Fernando in de jaren zeventig, runt Maddalena De Padova het bedrijf zelf door het begeleiden van productie en distributie. Vico Magistretti begint zijn langdurige samenwerking met het bedrijf in deze periode met het ontwerpen van een prachtige collectie kantoormeubilair.

Inmiddels bestaat de collectie uit onder andere design stoelen en tafels, prachtige spiegels, houten kasten, kapstokken en nog veel meer. Neem bijvoorbeeld de Pouf Capitonné met zijn moderne ouderwetse Chesterfield look. Maar ook de super succesvolle Silver stoel naar ontwerp van Vico Magistretti.

Omdat de collectie van DePadova zo ongelofelijk uitgebreid is hebben wij ervoor moeten kiezen om slechts een selectie van alle mogelijke uitvoeringen en modellen op onze site te zetten. Wij kunnen uiteraard alle modellen in alle uitvoeringen en bekledingen (zoals leder) leveren. Zonder dat hier een meerprijs voor wordt berekend.

Advies nodig? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.