Connection

Connection design meubels

Wij ontwerpen en vervaardigen innovatief commercieel kantoor meubilair dat zich aanpast aan de steeds veranderende manieren waarop mensen effectief werken en leren. Zodat u ruimte kunt creëren die harder, slimmer en helemaal beter werkt.

Ons inzicht in de behoeften van moderne commerciële, educatieve en publieke omgevingen geeft ons inzicht in hun evoluerende werkmethoden. We hebben deze geïdentificeerd als samenwerken, focussen, ontmoeten en socializen. Deze vier hoekstenen interpreteren hoe mensen samenwerken, toevlucht zoeken, toegang krijgen tot technologie en ideeën delen. En door te begrijpen hoe mensen werken, kunnen we de ruimte creëren die om hen heen werkt.

Neem een ​​kijkje in ons portfolio en je zult een verzameling dynamische meubeloplossingen vinden die flexibel en intuïtief zijn en de werkmethoden ondersteunen voor allerlei omgevingen, van complexe kantooromgevingen tot grootschalige onderwijsprojecten en alles daartussenin. We houden van wat we doen en we houden van een uitdaging, dus als je hulp nodig hebt bij het creëren van een effectievere en productievere werkruimte - een ruimte die werkt, neem dan contact met ons op.