Blomus

In 1961 was de lancering van SKS-Design, een bedrijf dat, op dat moment, gericht was op cadeauartikelen gemaakt van koper en messing. In de jaren 70 introduceerde het bedrijf tin als een nieuw materiaal.

Tussen de jaren 60 en de jaren 80 ontwikkelde SKS-Design veel verschillende decoratieve en praktische metalen producten. Dan, tussen 1970 en 1980, koopt het bedrijf een tin-ware rivaal en wordt daarmee marktleider in tin-ware en accessoires.

Het uiterlijk, de weergave en presentatie van de producten wordt nauw verbonden met de moderne levensstijl en RVS wordt het meest significante en belangrijke materiaal om deze moderne aspiraties te weerspiegelen.

In 2009, als de innovatieve merk belofte wordt neergezet, verhuist SKS-Design triomfantelijk naar voren en wordt Blomus GmbH.

In de eerste jaren van het nieuwe millennium, wordt het product portfolio van het bedrijf geherstructureerd om zich te concentreren op de belangrijkste gebieden: huis, tuin, een spa en smaak. Vanaf dat moment spreken de producten een unieke, elegante en minimalistisch designtaal.

De Blomus herlancering in 2010 luidt de koers in voor een succesvolle design-georiënteerde toekomst en talrijke design awards.

Binnen de Blomus collectie vindt u onder andere prachtige design toiletartikelen, design tuinartikelen, maar ook schitterende design waterkannen, RVS-kapstokken en RVS-paraplubakken. Maar ook veel design relatiegeschenken.