Bralco Sile bureau met vast dressoir

€2.210,00 Excl. btw
€2.674,10 Incl. btw
Artikelnummer: SS.1809.01 + dressoir
Levertijd: 4 weken

Bralco Sile management bureau met vast dressoir

Het Sile bureau meubilair van het Italiaanse designmerk Bralco richt managementruimten in met elegantie, prestige en hedendaags design. Dit bureau met vast dressoir is leverbaar in drie kleuren melamine: zwart, naturel eiken en walnoot. De open voorkant van het dressoir is leverbaar in 12 matte lak kleuren. Hiermee kun je het bureau een mooie eigen "touch" geven en feilloos laten passen in jou eigen interieur. Het tafelblad is leverbaar in 2 maten: 180 x 90 cm en in 200 x 90 cm. De werkhoogte van dit bureau is 74 cm.

Het dressoir is leverbaar in 4 uitvoeringen:
  • open kastje voorkant, 2 kastjes, 4 lades (170x56x54 cm lxbxh)
  • open kastje voorkant, 2 kastjes, 3 lades, waarvan 1 hangmappen lade (170x56x54 cm lxbxh)
  • open kastje voorkant, 3 kastjes, 4 lades (212x56x54 cm lxbxh)
  • open kastje voorkant, 3 kastjes, 3 lades, waarvan 1 hangmappen lade (212x56x54 cm lxbxh)

Optioneel is het bureaublad ook leverbaar met een leren afwerking. Deze staan niet op de website, maar kunnen wij uiteraard wel leveren.

Het voorvak van de dragende servicekast is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, ook gekleurd! Dit geeft het Sile bureau extra lichtheid en dynamiek!

De Bralco Sile-lijn heeft ook prachtige vergadertafels en kasten in het programma. Klik HIER voor de folder met alle mogelijkheden.

Bel ons voor alle mogelijkheden op 088 - 638 23 57.

Design: Gianantonio Perin, Monica Fernandes

Over Bralco:
"Wij verbeteren het welzijn van kantoormedewerkers. Centraal in onze oplossingen en meubelconcepten staat altijd de mens. Met zijn goede en slechte gewoontes, die even snel veranderen als functiebeschrijvingen en beroepen. Een kantoor is voor ons een plek om te leven, waar men zich lichamelijk en geestelijk goed voelt. Het is een plek om trots op te zijn, die tot in de kleinste details en met alle mogelijke materialen is ingericht volgens een ontwerpidee. Een kantoor is een omgeving die het milieu respecteert. Wij hebben onze filosofie gedeeld met duizenden klanten over de hele wereld en vastgesteld dat veel mensen er hetzelfde over denken. Het is een verhaal dat al generaties lang duurt...
We zouden u het hele verhaal kunnen vertellen, maar nu richten we ons liever op de toekomst."
Breedte: 180 cm - 200 cm
Diepte: 90 cm
Hoogte: 74 cm
Gewicht:
Materiaal: Melamine, staal
Aanvullende informatie:
Garantie: 5 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen