Belux Arba hanglamp

€698,00 Excl. btw
€844,58 Incl. btw
Artikelnummer: ARB30-11-00
Levertijd: 1 - 2 weken

Belux Arba houten hanglamp

Een stalen kabel doet de hanglamp balanceren alsof hij gewichtloos is. Een extra accent wordt gevormd door de elektriciteitskabel van vuurrood textiel. Het hout filtert het ietwat koele licht van de energiezuinige fluorescentielamp tot een warm en desondanks krachtig, behaaglijk licht en creëert zo een unieke sfeer in de ruimte. De diffusor voor de verticale verlichting is van massief acrylglas met glanzend gepolijste randen en zorgt voor een evenwichtige en niet verblindende verdeling van het licht.

Het gebruik van inheems esdoorn en de archetypische vorm maken Arba een vertrouwd object van een ingetogen eenvoud. De cilindrische diffusor onthult bij ingeschakeld licht de levendigheid van de vlammen in het hout en maakt de natuurlijke eigenschappen van het object zichtbaar. Arba verenigt knusheid en duurzaamheid in zich en geeft zelfs in uitgeschakelde toestand een vredig beeld van natuur, rust en stabiliteit.

Het inheemse esdoornhout is geolied en bezit een buitengewone elasticiteit en stabiliteit. De duidelijke vezelstructuur maakt het hout uniek en karakteristiek. Met de jaren zal het natuurproduct iets donkerder van kleur worden, wat Arba een nog levendigere uitstraling zal verlenen. Het hout filtert het ietwat koele licht van de energiezuinige fluorescentielamp tot een warm en desondanks krachtig, behaaglijk licht en creëert zo een unieke sfeer in de ruimte. De diffusor voor de verticale verlichting is van massief acrylglas met glanzend gepolijste randen en zorgt voor een evenwichtige en niet verblindende verdeling van het licht. Een geraffineerd mechanisme maakt het mogelijk het glas met één handbeweging te verwijderen om de lichtbron te vervangen.

Klik HIER voor de folder.

Design: Matteo Thun & Antonio Rodriguez | 2009
Award:
 

Breedte: 50 cm - 60 cm
Diepte: 50 cm - 60 cm
Hoogte: 18,2 cm
Gewicht: 10,7 kg - 11,24 kg
Materiaal: Esdoorn geolied
Aanvullende informatie: Snoer rood, met textielbekleding
Garantie: 3 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen