B-Line Bix stoel met spidervoet

€1.116,00 Excl. btw
€1.350,36 Incl. btw
Artikelnummer: MOD. BX03
Levertijd: 2 weken

B-Line Bix stoel met verchroomd spidervoet

De Bix stoel van B-Line is een kleine fauteuil met kenmerkende lijnen, gekenmerkt door een scherpe en bochtige groef in het frame die twee halve schelpen vormt: de zitting, zacht en uitnodigend, sluit aan op het geaccentueerde en omhullende profiel van een ruime rugleuning. Het resultaat is een nette en comfortabele zitting met armleuningen, perfect voor zowel contract- als thuisgebruik. Volledig gestoffeerd met stof of leer, verkrijgbaar met poten in natuurlijk beuken of metaal, in een draaibare versie met verchroomde spaakvoet of op wielen. Hier  alleen het model met de spidervoet, mat of zonder wielen.

Omdat de Bix in zo veel verschillende kleuren en stoffen leverbaar is hebben wij een beperkte keuze op de site gezet. Wij leveren natuurlijk wel alle mogelijke stoffen.

Advies nodig of een afspraak maken? Bel ons op 088 - 638 23 57 of vul hier uw gegevens in.

Design: Design: Zanellato / Bortotto | 2018

Over het merk:

B-Line is een bedrijf, geesteskind van de oprichter, Giorgio Bordin, dat verschillende historische iconen van het design op het Italiaanse toneel nieuw leven inblaast. Het gaat om werken die in de loop der jaren zijn verdwenen, verouderd door de onophoudelijke gisting van een markt die bol staat van de innovatie. Van de opnieuw bewerkte producten hebben sommige geschiedenis gemaakt door vele facetten van kunst en design te "besmetten", zoals de beroemde Boby van Joe Colombo.
Vanaf het begin plaatst B-Line, naast haar heruitgaven, hedendaagse inrichtingsaccessoires, die het resultaat zijn van samenwerkingen met internationale ontwerpers. Tastbare, feitelijke en transversale projecten die de verantwoordelijkheid en de eer hebben om samen te bestaan met de grote hoekstenen van het design en om, in termen van stijl en karakter, een soepele overgang te bevorderen van woonomgevingen naar werkruimten en van buiten naar binnen, ruimten die steeds meer hybride en veranderlijk zijn, zoals de hedendaagse levensstijl vereist.

Breedte: 73,5 cm
Diepte: 73,5 cm
Hoogte: 73,5 cm
Zithoogte:
Gewicht: 10,7 kg
Materiaal:
Aanvullende informatie:
Garantie: 2 jaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen